7/24 VİDANJÖR VE KANAL AÇMA SERVİSİ..

7/24 VİDANJÖR VE KANAL AÇMA SERVİSİ..
KANAL TEMİZLEME MAKİNALARI

24 Nisan 2017 Pazartesi

Vidanjor Kuka Ve Kombine İliskisi

      Bilindiği gibi kanalizasyon tıkanmaların da akla ilk gelen alet vidanjör'dür. Fakat vidanjör'ün çalışma alanları hakkında detaylı bilgiye sahip olduğumuz da bunun aslında böyle olmaması gerektiğini anlamaktayız.

      Vidanjör, sadece su ve suya benzer akışkan malzemeleri vakumlama yöntemi ile çekim yapar.Haznesine biriktirdiği suyu ilgili yerlere döker. Yani foseptik çukurunun boşaltılmasında veya bir binanın bodrumuna dolan yağmur suyunu çekmekte vidanjör kullanılabilir. Fakat tıkanan kanalların açılması ve çalışır duruma getirilmesi ile alakalı sorunlarda vidanjör kullanım amacınız dışında kalabilir. İşte bu gibi sıkıntıların giderilmesi için geliştirilen ve Türkiye'deki bütün illerimizde hemen hemen kullanılan kuka kanal açma araçlarımız devreye girmektedir. Kuka kanal açma araçları vidanjörün tersi gibidir. Vidanjör su çekerken kuka ise tazyikli su basar. Güçlü su pompası ve hortumun ucuna takılan başlık sayesinde tıkalı kanallarınız açılır ve çalışır duruma getirilir. Peki ya kanalizasyon hattındaki sorunun büyüklüğüne göre hem kuka hemde vidanjör aracı lazım olursa ne yapacağız? İki aracı da aynı anda bulmak biraz zor. Bulduğumuzu farz edelim birde bunun maddi boyutu var. İşte şimdi de devreye kombine kanal açma makinası dediğimiz araçlar giriyor. Adından da anlaşılacağı üzre kombine aracı hem vidanjörün hemde kukanın yaptığı işi tek başına yapabilen, iki aracın tek aracın tek araç üzerine monte edilmiş halidir.

      Sorun ne olursa olsun ,hangi boyutta olursa olsun çözüme kavuşturabileceğimiz teknik personel ve gerekli ekipmanla haftanın yedi günü yirmi dört saat siz değerli müşterilerimiz hizmetindeyizç