7/24 VİDANJÖR VE KANAL AÇMA SERVİSİ..

7/24 VİDANJÖR VE KANAL AÇMA SERVİSİ..
KANAL TEMİZLEME MAKİNALARI

23 Nisan 2017 Pazar

VİDANJÖR DÖKÜM ÜCRETLERİ

    Vidanjör çekim ücretleri genellikle sefer hesabı yapılır yada müşteri ile konuşup anlaşarak götürü bedel üzerinden neticeye varılır. Götürü bedel bir iki seferlik çekimler için geçerli değildir.
   
      Suyun çekileceği yer ile boşaltılacak olan döküm istasyonu arasındaki mesafeye göre farklılık gösteren vidanjör çekim fiyatları firmalar arası rekabet dolayısıyla devamlı farklılık göstermektedir.
Firmamızın çalışma şekli, önceden söz konusu iş için keşif ekibimiz çalışma mahaline gider, müşterimizle kısa süreli bir keşif ve değerlendirme yapıldıktan sonra fiyat teklifi yazılı bir şekilde müşterimize sunulur. Çekilen cismin durumuna göre fiyatta farklılıklar oluşabilir. Çekim yapılan atığın ilgili döküm sahalarına döküldüğüne dair gerekli belgeler istenirse müşteriye sunulur. Atık suların gerekli döküm sahalarına yapılmadığı taktirde doğabilecek yüklü cezalardan vidanjör firması sorumlu olduğu kadar müşteri de sorumlu tutulacağından,müşterilerimizin bir vidanjör firması ile anlaşmalarını yaparken atığın nereye ve ne şekilde döküleceği ve ilgili evrakların temini ile alakalı bilinçli olması da gerekmektedir.

      Vidanjör için belediyenin yada ilgili kurumların belirlediği döküm sahalarının dışında ki yerlere kaçak olarak yapılan dökümlerin maddi boyutunun yanı sıra insan sağlığına ve çevreye verdiği olumsuz etkiler tartışılamaz bile. Bilinçli müşteri hem kendisine  hem çalıştığı firmaya hemde çevreye ve insanlara olan saygısı sayesinde kaçak döküm yapmak isteyen firmalarla çalışmaması gerekmektedir. Bir vidanjör firması ile çalışma yapmak için anlaşma yaparken mutlaka atık taşıma ruhsatlarının mevcut olup olmadığını da değerlendirin.